Prodej materiálů

Naše firma prodáva nejen stroje ale k nim také mnoho druhů materiálů na výrobu. Mame možná největší výběr materiálů na laserové gravírování, CNC  gravírováni, sublimaci a razítek na českem a slovenskem trhu. V našem centrálnem skladě na Slovensku je víc ne 45 000 položek při víc než 1500 druhů tovaru.
ceny jsou v Korunách i Eurech a platíte české firmě na ćeský účet. Cena dopravy je velice výhodná a stejná v České i Slovenské republice. Pro české zákazníky je dodací lhůta zatím sice 48 hodín ale pro stále odběratele už máme i 24 hodinovou službu a postupně zásobujeme sklad v Praze.
K objednávání slouži velice přívětivý eshop, kde pohodně nakoupite, zistíte stav skladu a dostanete odpověď na vaše dotazy online, od našich milých operátorek.

Vstupte do našeho obchodu: www.eshop.uhal.cz



Materiály na laserové a CNC gravírování

Mame skladem tisíce položek za výhodné ceny. Ke každému druhu materiálu vám poradíme nejlepší spůsob obrábění, jak nastavit parametry stroje. Všechny materiály, které prodáváme jsme otestovali v reálnem provozu.


 

Razítka
naše firma nabízi obě technológie razítek – FLASH i SAMOBARVÍCI. U Flash technológie jesme průkopníci na trhu, Nabízime je již od roku 2004, kdy tuto technológii ještě nikdo neznal. Prodávame značky Deskmate, Modico, Ultimark a iStamp. Takovou širokou nabídku Flash razítek nenájdete u žádneho jiného dodavatele v České a Slovenské republice.
Kromě Flash technológie prodáváme i různe Samobarvíci razítka, laserové gumy, Delrin – plast na výrobu reliéfnich razítek, a další příslušenství za neuvěřitelně výhodné ceny.


 

Sublimační předměty
naše firma je distribútorem renomované firmy SAWGRASS, ktera vyrábi vysoce kvalitní sublimační inkousty Sublijet a Chromablast. Prodávame taky sublimační tiskárny Ricoh, transférové papíry. Mame též širokou nabídku sublimačních předmětů, kterou neustále rozšířujeme.



Nažehlovací materiály

v naši nabídce naleznete široku nabídku nažehlovacích řezacích i tiskových fólii, laserových nažehlovacích fólii značek STAHLS, SEFFOREVER a nažehlovacích papírů do barevných laserovách tiskáren CMYK i CMYW. Protože jsme distributoři těchto značek a zboží kupujeme přímo u výrobců, dostanete u nás ty nejlepší ceny.